Natuurlijk kunnen wij een verkooppraatje houden, maar wij luisteren liever naar onze partners
Wij werken onder andere samen met deze partners om projecten te realiseren:

Design4Rent

Design4Rent

Tijdgenoot design voor tijdelijk verhuur.

Design4rent is een premium verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur van designmeubelen, beursstands, dinner design, decoratie en modulaire design units, genaamd ‘VIEWBOX’.

Burgland Bouw

Burgland Bouw

Burgland Bouw is een modern, kennisintensief bouwbedrijf voortdurend op zoek naar partners, die projectoverschrijdend willen samenwerken. Wij stappen liefst zo vroeg mogelijk het bouwproces in, zodat de aanwezige kennis beter geëxploiteerd kan worden en leidt tot lagere stichtingskosten van kwaliteitsprojecten. Wij hechten een grote waarde aan kwalitatief hoogwaardige scholing. Onze interne opleiding staat borg voor gemotiveerde vakmensen met oog voor hun klanten en het bouwproces.

Huibers bureau voor architectuur

Huibers bureau voor architectuur

HUIBERS bureau voor architectuur is een veelzijdig en dynamisch bureau met de nodige kennis en ervaring. Het bureau houdt zich dan ook bezig met een breed scala aan opdrachten. Van oudsher zijn wij betrokken bij woningbouw-, utiliteitsbouw- en renovatieprojecten.

Tubeclamps

Tubeclamps

Steigerbuis & buiskoppelingen

Door onze jarenlange ervaring en kennis met steigerbuizen, koppelingen en steigerhout hebben we flink wat expertise in huis. Niet voor niets worden onze ijzersterke oplossingen al vanaf 1953 in uiteenlopende megaprojecten ingezet. Zo zijn we oersterk geworden in het deskundig aanbieden van voordelige oplossingen en onderdelen op maat.

van Esseveld

van Esseveld

Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw Corrie het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat teveel. Werknemers werden aangetrokken, een ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren.

De vree en sliepen

De vree en sliepen

De Vree en Sliepen is een modern allround bouwbedrijf. We kunnen u helpen met iedere bouwgerelateerde vraag. Particulier of ondernemer, nieuwbouw of renovatie: we staan voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze specialiteit? Dat we voor alle segmenten van bouw en verbouw specialisten in dienst hebben. Daardoor beheersen we het gehele bouwtraject. In dat traject heeft u één aanspreekpunt. U doet zaken met ons, wij regelen de rest. Rivierenland Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we met die werkwijze een van de meest gerenommeerde bouwers van Rivierenland zijn geworden. Toch gaat het ons er niet om hoe groot we zijn, maar vooral om hoe goed we zijn