Rikken Metaal richt zich al meer dan 25 jaar op alles wat van metaal gemaakt kan worden. Sinds de start op 13 november 1995 staat de opdrachtgever bij ons centraal. Een project is nooit te groot of Rikken Metaal kan het uitvoeren.

De kracht van Rikken Metaal is de snelheid waarmee we werken. Rikken Metaal is een klein bedrijf, maar met een groot netwerk. Daardoor kunnen wij snel leveren en eventuele problemen eenvoudig oplossen. Tevens hebben wij een grote voorraad aan stalen balken en verzinkte hoeklijnen. Rikken Metaal kan binnen 24 uur op locatie leveren. Dit alles natuurlijk op een kosteneffici├źnte manier.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen metalen projecten voor iedereen. Van woningbouw tot aan retail en alles wat daar tussen zit. Heeft u ons nodig op locatie? Dat is geen probleem, wij monteren op locatie. Wij denken mee in alle ontwikkelingsprocessen: van de tekentafel tot ontwerp en van productie tot montage. Kortom: een compleet pakket, van A tot Z.

Rikken Metaal staat bekend om onze snelheid, manier van denken, kwaliteit en veelzijdigheid. Wij vertalen idee├źn in ontwerpen en realiseren dit snel en betaalbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd het juiste advies bieden. Dat begint al bij de constructieberekeningen en tekeningen. Wij maken bijvoorbeeld Tekla 3D tekeningen, outcat tekeningen en andere 3D tekeningen. Rikken Metaal werkt nauw samen met de opdrachtgever, al vanaf het ontwerpstadium. Wij leveren 3D tekeningen aan, waardoor direct duidelijk is hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.

Specialisaties

Bij Rikken Metaal bent u aan het juiste adres voor staal, hoeklijnen, trappen, bordessen, stalen deuren, lateien, stalen kozijnen, hekwerk en laswerk. Ook metaalbewerking en constructie behoren tot ons takenpakket.

Ons bedrijf levert ook HEA balken uit eigen fabriek, waardoor wij topkwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan IPE profielen. Is er haast? Geen probleem, wij leveren snel.