Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedere opdracht is verschillend en dat realiseren wij ons goed. Daarom leveren wij graag maatwerk. We denken mee, van stap A tot Z. Natuurlijk kunt u bij ons binnenkomen met een tekening, maar als u alleen nog een idee hebt, kunnen wij het idee samen realiseren.

Dat doen we al vanaf de tekentafel. Welk idee hebt u? En hoe moet het eindresultaat eruit komen te zien? We bieden maatwerk tijdens de productie van het product én daarna. Want ook bij de montage en afwerking van het product mag u maatwerk en vakmanschap van ons verwachten.

Ons specialisme

Rikken Metaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van eenvoudige en zeer complexe metaalconstructies. Deze constructies zijn uitgevoerd in staal, rvs en aluminium. Door onze jarenlange ervaring in het metaal, kunnen wij de meest uiteenlopende constructies maken voor bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Onze aanpak

Wij werken met een economische en planmatige aanpak. Kortom: wij zorgen ervoor dat de kosten beperkt blijven. Daardoor kunnen wij een goede kwaliteit voor een goede prijs leveren. Dat is Rikken Metaal ten voeten uit: de opdrachtgever voorop. Wie had gezegd dat een metaalconstructie op maat niet betaalbaar kan zijn?

Heeft u advies nodig? Geen probleem. Rikken Metaal kan u adviseren in materiaaltoepassingen voor de meest uiteenlopende werken. Zo weet u precies welke oplossing voor u de beste is.

Kwaliteit als kernwaarde

Kwaliteit en snelheid zijn de belangrijkste kernwaarden bij Rikken Metaal. Door constant aan de kwaliteit te denken en al in de beginfase samen te werken met de opdrachtgever, voorkomen we dat er gedurende een project teruggegaan moet worden naar een vorige fase omdat het ontwerp sterkte- of constructiefouten bevat.

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om seriematige constructies te bestellen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een paar constructies of grotere aantallen.

Materiaal

Rikken Metaal kan u maatwerk bieden met verschillende materialen. Wij hebben een zeer groot scala aan materiaal op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan verzinkte hoeklijnen (lateien), stalen balken, kokers en HEA profielen en IPE profielen.