Heeft u een staalconstructie door ons laten maken? Dan bent u bij Rikken Metaal ook aan het juiste adres voor montagewerkzaamheden. Of het nu gaat om eigen gefabriceerd materiaal of door de opdrachtgever aangeleverde materialen; de montage wordt vakkundig door Rikken Metaal verzorgd.

Montage kan gebeuren in onze eigen werkplaats, maar ook montage op locatie is geen enkel probleem. Wij kunnen monteren op alle locaties, zowel in het binnenland als het buitenland. Onze bussen zijn uitgerust met de juiste gereedschappen om snel van start te kunnen en de werkzaamheden goed uit te voeren.

Compleet pakket

Rikken Metaal levert een compleet pakket. Dat begint al bij het ontwerpen van de constructie. We zitten samen aan de tekentafel en denken mee over uw product. Dat is zo kenmerkend voor ons: het meedenken en onze vakkundige visie op metaal. We gaan snel aan het werk met uw productie en monteren deze op locatie.

De grote kracht van ons bedrijf is dat we snel in actie komen. Is er een probleem? Dan kunt u op Rikken Metaal rekenen. Wij staan snel bij u voor de deur. Dat is de kracht van een klein bedrijf, met een groot netwerk.

Constructie en montage

Wie een staalconstructie bij Rikken Metaal heeft laten maken, doet er goed aan deze ook door ons te laten monteren. Het voordeel is dat onze vakmensen de constructie goed kennen, waardoor de montage sneller kan gebeuren dan bij een monteur die het product nog niet kent.

Door met Rikken Metaal te werken, hoeft u minder andere partijen in te schakelen. Dat scheelt veel vergadertijd en de kosten blijven beperkt. Zo is de keuze voor montage door Rikken Metaal snel gemaakt.

Nauwkeurigheid

Natuurlijk moeten de montagewerkzaamheden met de grootste precisie worden uitgevoerd. Wij zijn gewend om snel, maar nauwkeurig te werken. Moet er toch iets aangepast worden? Dan zijn wij ook flexibel.

Bij montage op locatie realiseren wij ons dat wij op uw locatie te gast zijn. Zo stellen wij ons dan ook op.

Overal beschikbaar

Rikken Metaal is overal beschikbaar, in het binnenland van Nederland en ver daarbuiten, in het buitenland. Het is voor ons geen probleem om honderden kilometers te rijden om actief te zijn in datgene wat wij het liefst doen: de metaaltechniek en het plaatsen van staalconstructies.

Op aanvraag en in overleg is het mogelijk om uw bestelling op ieder gewenst adres af te leveren en in elkaar te zetten. Onze monteurs op locatie kunnen het eindproduct monteren, onderhouden, of – als het nodig is – zelfs repareren.